Gisterenavond werd het jaarlijkse overvliegen georganiseerd. Ruim 100 jeugdleden verzamelden zich al om 18:00 uur achter het clubhuis in de vernieuwde kampvuurkuil. Al deze scouts waren bijeen voor de overvlieg-ceremonie, de oudste kinderen van elke speltak verlaten deze en 'vliegen over' naar de opvolgende speltak.

Allereerst werd een gezamenlijk spel gespeeld door alle kinderen, dit maal stond 'boskwartetten' op het programma, met je eigen team werd geprobeerd kwartetten compleet te maken van de meest uiteenlopende voorwerpen (closetrollen tot en met voetallen). Aansluitend was er een moment van aandacht voor de speltak-verhuizers, ze mochten onder luid gejuich aan een touw tussen twee bomen van hun oude naar hun nieuwe speltak slingeren. Afsluitend was er ranja met cake en werden er gelijk groepsfoto's gemaakt van alle speltakken en van de hele groep: