Op 14 juni 2012 gingen er ± 1000 houten palen en andere kampeermaterialen in vlammen op nadat het materiaalschuurtje van onze vereniging werd getroffen door brandstichting.
Na een grote collecte in het dorp zelf werd de financiele schade grotendeels gedekt, maar te weinig om een nieuwe materiaalschuur van te realiseren.

Er werd een beroep gedaan op het Rabobank Stimuleringsfonds voor een bijdrage in de herbouw.
De Rabobank Emmen-Coevorden, van oudsher de bank met de meeste klanten in het dorp en een sterke binding met de lokale samenleving heeft het verzoek gehonoreerd met een bijdrage van maarliefst 3000,- euro
Dit stelt het bestuur van de vereniging in staat de herbouw aan te vangen op korte termijn, we zijn dan ook bijzonder blij met dit positieve nieuws!

Bestuur Scouting St. Pancratius/Maria Immaculata Erica