Onlangs werd het bestuur van onze vereniging verrast door een spontane actie van Dhr. Bontjer, eigenaar van X-Interactive Internetdiensten. Oprecht ontdaan over de brandstichting afgelopen jaar bij onze vereniging wilde hij als voormalig scout de vereniging een warm hart toedragen en heeft in overleg besloten een financiële steun te verlenen aan de herbouw van de materialenschuur. Tevens is besloten de volledige internet voorzieningen van de groep onder te brengen bij deze internet-deskundigen uit Klazienaveen. We kijken uit naar een prettige samenwerking! Namens de gehele vereniging willen we X-Interactive bedanken voor de bijdrage. Wilt u meer weten over X-Interactive, neem dan eens een kijkje op de website.