Onze plusscouts (21+ leden) zijn op het noordelijk pinksterkamp in de prijzen gevallen, ze wonnen de 3e prijs voor de beste uitvoering van het thema 'Spelshows'. Van de ruim 25 plusscouts gingen er slechts 5 naar het pinksterkamp, toch gingen ze er voor 100% voor, zo ook het thema.

Dankzij de organisatie van het zelfbedachte spel "Blingo", een afgeleide variant van de welbekende tv-show Lingo, waarbij een hoop *bling bling* en de nodige eigengemaakte muzikale ondersteuning aan te pas kwam wisten ze de jury in te palmen na een geweldige presentatie. De heren en dame van de plusscouts zijn dan ook uitermate content met hun prijs en geven aan dat het naar meer smaakt. Volgend jaar willen ze de spelactiviteiten in thema nog groter aanpakken.

De prijs is niet geheel onomstreden, er gaan geruchten dat de jury zou zijn omgekocht met de nodige droge worsten, blokjes kaas en andere lekkernijen. Op de foto staan van links naar rechts: Peter Geraerts, Niek Vinke en Erwin van Dooren.