Nieuws

Meestal krijg je een goede indruk hoe de jonge leden hun kamp beleven door te lezen in het logboek. Aan het eind van de dag schrijven de kinderen met hun groepje hun belevenissen in een schrift, deze worden bewaard in het archief. Zo schreven de welpen de volgende stukjes in hun logboek afgelopen kamp in Vilsteren met als thema Koning Arthur:

 

Logboek verhalen Kamp Vilsteren 2013

 

Zwarte Nest, 9 Mei 2013.

We kwamen gisteren aan hebben buiten gespeeld, eerst moesten we de bedden klaarzetten.

Vandaag hebben we getraind om Malakai te verslaan. We hebben hard gelopen, ver gegooid en touw getrokken. We hebben een schild gemaakt en een hut gebouw. ’s Avonds mochten we met onze handen eten, dat was leuk!

 

                                                                                    Floris, Martin en Jesse.

 

Bruine nest, 10 Mei 2013.

We mochten onze hut verder af bouwen. Het is een goede schuilplek. De vrouw van Avalon kwam langs en liet ons twee opdrachten doen. Wij waren onze dobbelsteen kwijt met de jacht, maar met de hele groep hebben we hem toch weer gevonden. Daarna gingen we het roofspel doen en wij waren leeggeroofd. Ook gingen we Levi’s zwaard nog zoeken en die hebben we ook weergevonden. Toen gingen we chinees eten en dat was SUPER LEKKER.

Bedankt Kokkie en Peppie.

 

                                                                                                Jim, Stefan en Levi.

 

Witte nest, 11 Mei 2013.

Gisteravond hebben we Malakai verslagen, omdat te vieren hebben we een kampvuur gemaakt en broodjes gebakken.

Toen we moesten slapen ging Baloe nog een verhaaltje voorlezen over een monster.

Een moeder had een baby in haar buik en haar zoontje dacht dat het een monster was. Met zijn vriendjes had hij afgesproken om sambal in het eten van zijn moeder te doen zodat het monster zou dood gaan.  Zijn moeder zag het en vertelde dat het geen monster was maar een baby.

Daarna gingen we slapen.

De ochtend erop gingen win plaats van Kaa’s welpenpap Kokkie haar pap eten en dat was heel lekker. Na het eten mochten we corvee doen

Rond 1 uur gingen we naar het zwembad, de beerze bulten. We moesten nog een keer terugkomen om een broodje te eten en daarna mochten we tot 5 uur zwemmen. Toen we terugkwamen gingen we patat eten.

Na het eten gingen we spelletjes doen en toen mochten we in het logboek schrijven.

 

                                                                                                Bram, Joery, Tim en Marco.

AddThis Social Bookmark Button
Category: Nieuws