St. Jansdag23 juni hebben we onze tweede St. Jan gehouden, de dag voor de leiding van de vereniging.
Na de opening door de voorzitter van de vereniging Willy van Dooren waarin hij aanhaalde het gezamenlijke succes van het afgelopen jaar zoals de JOTA/JOTI, de kampvuur- theaterkuil en de kerstfair. Werden we voor een goede week getroffen door de brand van onze houtopslag. Maar ook hierbij werd het opruimen en een inzamelactie gezamenlijk aangepakt. Welk het groepsgevoel goed weergeeft. Daarna stond op het programma een presentatie van de Brandwondenstichting door gastspreker Grietje Bakker. Zij had een presentatie speciaal op scouting gemaakt, en dit was voor iedereen bijzonder leerzaam. We hadden een spaarvarken bij de infotafel van de Brandwondenstichting geplaatst welk na afloop een donatie van +/- € 60.-- opleverde voor de Brandwondenstichting. Daarna hadden de verschillende speltakken een spel georganiseerd uit de verschillende spelactiviteiten van scouting. En als laatste had het bestuur een aantal stellingen uit de groepsontwikkeling gehaald. Die door de gemengde speltakleidingen werden gediscussieerd en weer samen werden besproken. Daarmee was het officiële programma afgesloten en kon er aan de barbecue onder het genot van een drankje gezellig verder worden gepraat. En dat het gezellig was bleek wel dat het tot bijna middernacht doorging.