Nieuws

In de zomervakantie zijn de meeste scouts vooral aan het uitrusten en nagenieten van het leuke jaar, maar scout Hanna is alweer druk bezig met haar volgende avontuur. Zij wil aankomend jaar namelijk graag naar de Wereldjamboree in Kirara-Hama (Japan).  

Draag een steentje bij!

De wereldjamboree is het grootste scoutingkamp ter wereld en wordt maar om de 4 jaar gehouden voor jeugdscouts tussen de 14 en 17 jaar. Je kunt er dus maar 1 keer in je leven heen (tenzij je als begeleider meegaat). Dit jaar word de 23e World Jamboree gehouden in Japan, en er worden zo’n 30.000 scouts van over de hele wereld verwacht. En Hanna is daar één van. 

Zo’n kamp is natuurlijk niet gratis, want 3 weken in Japan kost nogal wat. Omdat Nederland een relatief welvarend land is, moeten Nederlandse deelnemers meer betalen dan deelnemers uit armere landen, zodat toch iedereen mee kan. Scouting Nederland deelnemers een handje door sponsorartikelen aan te bieden waarvan ze zelf de winst mogen houden.

Om deze actie aan de man te brengen heeft ze daarom de Facebook-pagina 'Help Hanna naar Japan' gestart. Dus wil je Hanna graag meehelpen om dit grote avontuur te beleven? Kijk dan eens op haar pagina en bestel één (of meerdere) van de leuke sponsorartikelen.

Wij wensen haar in ieder geval alvast veel succes, het gaat je lukken Hanna!

 

AddThis Social Bookmark Button
Category: Nieuws