We kunnen met een glimlach terugkijken naar een succesvolle en leuke eerste editie van 'Folk op Erica'. Het muziekfestival dat zondag 31 augustus plaatsvond in de mooie nieuwe kuil van onze Scoutinggroep. Om een kleine impressie te geven, hieronder het verhaal van bezoeker en mede-initiatiefnemer Richard Rolink:

"Zondag 31 augustus was het dan zo ver. Een lang gekoesterde wens van een select clubje kameraden ging in vervulling. Folk op Erica is geboren! Stichting De Mammoet (ter bevordering van culturele buiten activiteiten op Erica) en scouting Erica sloegen de armen ineen om dit muziekfeest te organiseren. Om half 2 ging de mammoet dus weer op pad en trotseerde onderweg een onweersbui. Eenmaal op plek aangekomen, brak de zon door en druppelden de eerste bezoekers binnen..

Met een bijzondere sfeer op een idyllische plek. "De theaterkuil in het pastoor-zien-bos", hebben 5 verschillende muziekanten/bands/voor deze gelegenheid samengestelde bands opgetreden met een hoog akoestisch gehalte. Onder het genot van een natje en een droogje en de aanwezigheid van een kampvuur - waar de kinderen brood bakten aan een stok - was de sfeer enorm gemoedelijk. Jong en oud had het naar hun zin. Alles wat maar wielen had kwam ook, de rollators stonden naast de kinderwagens geparkeerd. Zeker 400 mensen hebben deze dag mogen ervaren en de reacties waren overweldigend.

Het uitgangspunt van stichting De Mammoet, de kracht van eenvoud, heeft gezegevierd. De organisatie heeft dan ook besloten om dit feest jaarlijks terug te laten komen. Om op de hoogte te blijven van de activiteiten van Stichting de Mammoet adviseren wij u om de Facebookpagina te liken."

Wij willen dan ook graag stichting 'De Mammoet' van harte bedanken voor deze vruchtbare samenwerking en natuurlijk ook alle bezoekers, die hopelijk net zo'n leuke dag hebben gehad als ons. Bedankt mensen!