St. JorisGisterenavond werd de jaarlijkse St. Joris-bijeenkomst gehouden door alle scouts uit Erica. Alle jeugdleden, leidinggevenden en andere vrijwilligers verzamelden zich aan het begin van de avond in de kampvuurkuil waar de opening werd gehouden. Dit keer bestond het programma uit een populair spelletje genaamd ''Wordfeud'' wat veel scouts kennen van hun Smartphones. Echter werd het op echte scouting-wijze in het bos gespeeld, leden veroverden letters en legden samen een groot scrabble speelbord vol.

Na dit avontuur verzamelden alle leden opnieuw in de kuil waar het tijd was voor het toneelstuk over Sint Joris, hierin werd zijn levensverhaal geheel op eigentijdse wijze uitgebeeld door enkele scouts, natijd werd gezongen door alle leden en symbolisch werd de tulp uit het verhaal van Sint Joris verbrand. Tot slot ''hernieuwden'' alle leden hun belofte. In een grote kring spraken zij deze tegelijk opnieuw uit. De organisatie kijkt tevreden terug op de verloop van de avond.