Roverscouts zijn dames en heren tussen 18 en 21 jaar die wekelijks hun bijeenkomsten organiseren in het St. Jozefgebouw op vrijdagavond tussen 20:30 en 23:00 uur. Zij hebben geen begeleiding meer en regelen alles volledig zelfstandig. Waar nodig kunnen ze worden bijgestaan door hun eigen adviseurs. Hun bijeenkomsten bestaan uit zelfbedachte spelactiviteiten en de voorbereiding op de kampen. Elk jaar nemen ze deel aan:

• Winterhike
  • Regio Volleybal toernooi
  • Noordelijk Pinksterkamp
  • Zomerkamp

Daarnaast heeft deze speltak een ondersteunende taak in het de organisatie van groepsactiviteiten. Iedereen is welkom eens te komen kijken bij de roverscouts. Geef je op via de website of stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Category: Uncategorised