De scouts zijn meisjes van 11 tot 15 jaar, zij houden elke vrijdagavond tussen 18:30 en 20:30 hun bijeenkomsten in het St. Jozefgebouw. De bijeenkomsten variëren van het pionieren van een grote toren tot expressie of het oefenen van hike technieken.

Naast hun wekelijkse bijeenkomst gaan de scouts elk jaar meerdere keren op kamp:

• Regio Scouts Weekend te Dwingeloo, elk jaar eind september/begin oktober.
  • Winterhike, elk jaar begin februari
  • Noordelijk Pinksterkamp, groot kamp voor de drie noordelijke provinciën in de Marnerwaard.
  • Zomerkamp, elk jaar op een andere locatie in de eerste week van de zomervakantie.

Iedereen is welkom een keer een kijkje te komen nemen bij de scouts, geef je op via de website of stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Category: Uncategorised