De plusscouts zijn de 21+ scouts van Erica, zij noemen zichzelf ook wel de Tu'i Malilakring.

Tu'i Malila was de oudste levende schildpad ooit, dit staat symbool voor de oudste scouts die altijd maar doorgaan.

Deze speltak heeft elke week op vrijdag van 20:30 tot 23:00 uur opkomst in het St. Jozef gebouw. De plusscouts doen naast hun eigen gezellige bijeenkomsten tal van andere ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van de jeugdvereniging. Lijkt het je leuk om eens aan te sluiten bij de activiteiten van de plusscouts, neem dan gerust contact op via de website.

Category: Uncategorised

Bij onze vereniging zijn meerdere materialen te huur. neem hiervoor contact op via 06-22977112.

Legertent 10 x 5 meter, 30 euro per dag, verhuur per 2 dagen minimaal.

Grondboren diverse diameters 10 euro per dag.

Bouwlampen 10 euro per dag.

Met uitzondering van de kampperiodes zijn deze materialen beschikbaar voor verhuur.

Category: Uncategorised

Roverscouts zijn dames en heren tussen 18 en 21 jaar die wekelijks hun bijeenkomsten organiseren in het St. Jozefgebouw op vrijdagavond tussen 20:30 en 23:00 uur. Zij hebben geen begeleiding meer en regelen alles volledig zelfstandig. Waar nodig kunnen ze worden bijgestaan door hun eigen adviseurs. Hun bijeenkomsten bestaan uit zelfbedachte spelactiviteiten en de voorbereiding op de kampen. Elk jaar nemen ze deel aan:

• Winterhike
  • Regio Volleybal toernooi
  • Noordelijk Pinksterkamp
  • Zomerkamp

Daarnaast heeft deze speltak een ondersteunende taak in het de organisatie van groepsactiviteiten. Iedereen is welkom eens te komen kijken bij de roverscouts. Geef je op via de website of stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Category: Uncategorised
Bevers zijn leden van 5 t/m 7 jaar oud en doen voornamelijk spellen, knutselen, zingen en luisteren naar spannende themaverhalen over het dorp "Hotsjietonia". In dit dorp vind je Proffesor Plof en Rozemarijn, Rebbel en Bas Bos, Stanley Stekker, Sterre en Steven Stroom, Keet en Fleur Kleur en Noa. Stuiter is meestal te vinden op het speelveld, maar vaak is hij ook op stap met een van de dorp bewoners. Al deze themafiguren staan symbool voor een eigen activiteitengebied waarin de kinderen spelen. Naast een hoop plezier en avontuur valt er dus ook nog iets te leren bij de bevers.

Elke zaterdagochtend van 9:30 - 11:00 uur houdt deze speltak zijn bijeenkomsten in het St. Jozefgebouw.

Wil je graag lid worden bij de bevers, meld je dan aan via de website of stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Category: Uncategorised

explorers zijn jongens en meiden tussen de 15 en 18 jaar. Zij houden wekelijks hun bijeenkomsten in het St. Jozefgebouw op vrijdagavond tussen 18:30 en 20:30. Bij deze speltak regelen de leden alles zelf, ze organiseren zelf hun spelactiviteiten en doen de voorbereiding voor de kampen. Er zijn begeleiders aanwezig die helpen in de organisatie.

Naast hun wekelijkse bijeenkomsten gaan de explorers elk jaar meerdere keren op kamp:

• ExAct te Dwingeloo, elk jaar in november.
  • Winterhike, elk jaar begin februari.
  • Noordelijk Pinksterkamp, groot kamp voor de drie noordelijke provinciën in de Marnewaard.
  • Zomerkamp, elk jaar op een andere locatie in de eerste week van de zomervakantie.

Iedereen is welkom een keer te komen kijken bij de explorers, geef je op via de website of stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..