De meisjes Welpen noemen we bij ons de Shantihorde, dit zijn meisjes tussen 7 en 11 jaar. Zij houden wekelijks op zaterdagochtend hun bijeenkomsten in het St. Jozefgebouw tussen 11:00 en 12:30 uur. Elke week wordt er een nieuwe spelactiviteit bedacht. Deze bijeenkomsten staan in het teken van het Jungleboek verhaal. De activiteiten zijn zeer divers, avontuurlijk en verrassend. Voorbeelden van activiteiten zijn pannenkoekjes bakken op een blikje, creatief bezig zijn met natuurlijke materialen uit het bos, levend Stratego, morse seinen, strijdwagens knopen, routetechnieken onder de knie krijgen, feestdagen vieren en daarnaast heel veel te gekke spelletjes. De Shanti meiden hebben ook invloed op het programma.

Jaarlijks gaat de Shantihorde op Pinksterkamp en op Zomerkamp, daarnaast nemen ze deel aan diverse scouting activiteiten zoals Winterhike en Jungledag en verschillende verenigingsactiviteiten.

Lijkt het je leuk om eens te komen kijken bij de Shantihorde? Meld je dan aan via de website of stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Category: Uncategorised