Welpen zijn jongens tussen de 7 en 11 jaar, zij houden hun wekelijkse opkomst in het St. Jozefgebouw op woensdagavond tussen 18:30 en 20:00 uur. De opkomsten bestaan uit spelactiviteiten die telkens worden gelinkt aan het Junglebook thema in een bepaald activiteitengebied. Natuurlijk komen ook de nodige Scouting technieken zoals morse, knopen, kaart en kompas aan bod. We proberen de opkomsten zo divers mogelijk te houden.

Elk jaar gaan de welpen op Zomerkamp en daarnaast nemen zij ook deel aan bijv. de Jungledagen en andere Scouting activiteiten.

Momenteel hebben we een kleine wachtlijst. Voor de actuele stand hiervan en eventuele mogelijkheden verzoeken we u om even contact met ons op te nemen.

Category: Uncategorised